boek nu


Mini lente shoots

de mini shoot voor kindjes, mama's en brands

De mini lente shoots komen er terug aan! Ideaal voor als je een communicant of lentefeest beest in huis hebt, nieuwe foto's wil met of van je kindje(s), je zwangerschap wil vastleggen of nieuwe frisse beelden wil van jezelf of brand

Wil je graag eens een shoot doen maar geen volledig uur voor de camera staan? Wil je een korte shoot voor een kleiner prijsje? Wil je er zeker van zijn dat de shoot kan doorgaan ondanks het slechte weer? Wil je foto's laten nemen in een prachtige daglichtstudio? Dan zijn deze mini shoots ideaal voor jou!


Graag foto's met een lentevibe?

Hé liefhebber van al het moois...

Dit jaar gaan de mini lente shoots door in Studio Elien in Zoersel. Een prachtige daglichtstudio met veel glaspartijen, een grote witbeige ruimte met een gietvloer en een gezellige lounge. Er zijn verschillende settings mogelijk, voor ieder wat wils :-).

Een unieke locatie!

(tijdens de paasvakantie)
tussen 9u en 13u

Er zijn slechts 7 plekjes beschikbaar!

Zondag
7 april 2024

STEFFI

Het was heerlijk om met Evi te shooten. Ze straalt zoveel rust uit. Alles verliep in een heel ontspannen sfeer waardoor we ons 100% op ons gemak voelde. Evi is erg geduldig en heeft oog voor zelfs de kleinste details waardoor het eindresultaat prachtig is. Wij zijn super tevreden van je aanpak en de prachtige foto's. Een dikke dankjewel voor deze mooie herinneringen voor later. Tot binnenkort! 


"Een dikke dankjewel voor deze mooie herinneringen voor later!"

Ongeveer 1 à 2 weken later krijg je een mail met een link naar je fotogalerij. Op basis van een slideshow met al je foto's kies je een collectie die bestaat uit digitale beelden en een bedrag aan shoptegoed.

je foto's zijn klaar!

Yes, de grote dag is aangebroken! Ik weet hoe spannend het kan zijn om voor de camera te staan, maar geen stress, bij mij kan je gewoon jezelf zijn. 

Kom op het afgesproken tijdstip naar de locatie. Je shoot duurt 20 à 25 minuten, dat is genoeg tijd om mooie foto's te maken :-). 

je shoot

Enkele weken voor de shoot krijg je alle praktische informatie en tips doorgestuurd om je voor te bereiden. We bespreken samen de styling/kleding zodat we de mooiste sfeer creëren.

voorbereiding

Is er een match? Yay! Ga naar mijn online agenda en boek het moment dat je wenst. Nadien krijg je een factuur voor de shootfee van €150. Deze fee dekt alle voorbereidingen, de huur van de locatie, de shoot zelf, de selectie en zorgvuldige nabewerking. De digitale foto's, prints en fotoproducten zijn hier niet inbegrepen maar koop je nadien via een collectie aan.

kies je tijdslot

Investering: vanaf €299

WERKWIJZE

Nadat je de slideshow gezien hebt, kies je tussen 3 collecties. In elke collectie zit een aantal digitale foto's naar keuze en een bedrag aan shoptegoed om te besteden aan afdrukken, albums, wanddecoratie, kaartjes of andere fotoproducten van de mooiste kwaliteit. 

Je hoeft op het moment van de boeking nog geen collectie te kiezen. Dit doe je als je eerst alle foto's hebt gezien in de slideshow.

De collecties

Collectie basic - €149

Collectie standard - €195

Collectie premium - €269

5 digitale foto's in hoge resolutie

Totale prijs incl. shootfee: €299


10 digitale foto's in hoge resolutie
€20 shoptegoed

Totale prijs incl. shootfee: €345

alle foto's digitaal in hoge resolutie
€50 shoptegoed
gratis slideshow

Totale prijs incl. shootfee: €419

Met het shoptegoed dat je bij collectie Standard en Premium krijgt, kan je luxe prints, albums, muurdecoratie en andere fotoproducten bestellen die je in de printshop aan je persoonlijke fotogalerij vindt.

Je bestelling wordt vanuit het professionele fotolab rechtstreeks bij je thuis afgeleverd.

Geef je foto's een plekje in je interieur.

printshop

Ik hecht enorm veel belang aan kwaliteit, ik fotografeer met een zeer kwalitatief toestel en heb oog voor detail. Met als resultaat: een reeks van beelden waar ik je laat zien hoe mooi jullie zijn. Van deze herinneringen zal je een leven lang genieten.

Mama van, vrouw van en intussen al 8 jaar fotograaf. Mijn hart ontploft wanneer ik jouw verhaal op beeld mag vastleggen. Ik zorg voor foto's die echt bij jullie passen, door mijn persoonlijke en ontspannen manier.

Hi, ik ben Evi!
Lifestyle fotografe, mama & liefhebber van al het moois

Ik selecteer en bewerk zorgvuldig ongeveer 30 foto's voor jou, de foto's die de selectie niet haalden, kunnen niet verkregen worden. Ik lever ook een aantal foto's af in zwart/wit. Hier maak ik een weloverwogen keuze in, soms zijn foto's mooier in z/w dan in kleur.

3. hoeveel foto's zitten er in een galerij?

Deze mini shoots zijn enkel bedoeld voor mama's en hun kindjes, portretten van kindjes of enkel jezelf. Wegens de kortere duur van een mini shoot is het niet mogelijk om een familieshoot te doen. In dat geval kan je best een Tribe shoot boeken.

2. ik kom graag met mijn gezin, kan dit?

Ja, indien je voor een collectie Basic of Standard hebt gekozen, kan je nog extra foto's bij aankopen aan €10/foto bovenop het vastgestelde aantal. Je kan ook nog upgraden naar een andere collectie.

1. als ik een collectie heb gekozen, kan ik dan nog extra foto's bij aankopen?

FAQ

Ik kijk er naar uit om jou voor mijn lens te hebben! Boek je shoot via onderstaande knop door een plekje in mijn agenda vast te leggen. (Let op: er zijn slechts 7 plekjes beschikbaar). 

Klaar om herinneringen te maken in de lente?