lees verder >

Zo leuk dat je meer wil weten over mij. Het is belangrijk dat je je goed voelt bij een fotograaf, want dan alleen kan je jezelf zijn. En dat wil ik net! Dan kan ik die emoties, echtheid en connectie tussen jullie vangen. Ik zorg voor foto's die echt bij jullie passen, door mijn persoonlijke en ontspannen manier.

Hi, ik ben Evi.
Lifestyle fotografe, mama & liefhebber van al het moois

Over mij

Dus 7 jaar geleden besloot ik om een cursus digitale fotografie te volgen. Dit was mijn ding... ik had mijn passie ontdekt! Het leven is te kort om daar niets méér mee te doen. Ik word er intens blij van om jouw verhaal te mogen vertellen met mijn beelden, dat ook jij telkens kan genieten van die mooie herinneringen. Zoveel je maar wilt, elke dag opnieuw.

Ik woon samen met Bram en onze zoon Louis in Nijlen. Ik behaalde een diploma schoonheidsverzorging en accountancy-fiscaliteit, maar de interesse in fotografie is er altijd geweest. Vanaf het moment dat ik mama werd, moest en zou ik elk mooi moment vastleggen van mijn gezin. Ik wou niets vergeten en elk moment blijven herinneren. 

Mijn passie voor fotografie begon toen ik zelf mama werd ...

Ontdek mijn aanbod

De band met je kind(jes) is iets heel bijzonder. Ik leg deze connectie op beeld vast door op een heel ontspannen, gezellige en losse manier te fotograferen. Ik geef hier en daar aanwijzingen of kleine opdrachtjes, ik laat jullie knuffelen, lachen en genieten zodat je de liefde tussen jullie nadien voelt bij het bekijken van de foto's.


Mijn missie? De connectie tussen jullie vastleggen op een warme, natuurlijke & liefdevolle manier.

Simplicity is the keynote of all true elegance.

coco chanel

Sometimes you will never know the value of a moment until it becomes a memory.

Dr. Seuss

The whole point of taking pictures is so that you don’t have to explain things with words.

Elliott Erwitt

Life is short, book that photoshoot & make memories

evi verswyvel

Op mijn bucketlist: beelden maken voor een lifestyle magazine

Ik word blij van een mooie styling (interieur & kleding)

Ik ben geduldig & heb oog voor detail

WEETJES

Dit wil je weten over mij

Mag ik jullie mooiste momenten vastleggen? Super fijn! Contacteer me door op onderstaande knop te klikken en vertel me jouw wensen.

Ik kijk er naar uit om jou voor mijn lens te zien.