Contact

Nijlen, Antwerpen (België)

info@eviverswyvel.be

ik antwoord snel op je berichtje!

Bedankt!

Wil je graag een shoot boeken of heb je na het lezen van de brochure nog een vraag? Stuur me een berichtje en je hoort snel van me!

FAQ

download brochure >

Nog vragen na het lezen van deze FAQ?

Geweldig! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, wie er naar de shoot komt, enz. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Soms hoor ik dat papa’s niet graag voor een lens staan, maar ik beloof hen dat ze het leuker gaan vinden dan dat ze eerst dachten. Je hoeft zeker niet ongemakkelijk te poseren. Bekijk het als quality time met je gezinnetje. Geniet van het moment en van elkaar.

4. help, mijn man heeft geen zin in een shoot!

Mijn thuisbasis is Nijlen, ik reis maximaal 1 uur voor fotoshoots.

3. In welke omgeving fotografeer jij?

Je betaalt vooraf een shootfee om je plekje te reserveren. Enkele dagen na je boeking ontvang je een factuur voor deze fee. Bij de aankoop van een collectie betaal je online. 

2. HOE VERLOOPT DE BETALING?

In België durft het weer nog al eens tegen te vallen. Bij een slechte weersvoorspelling hou ik het weerbericht in de gaten. Bij bewolking kan een buiten shoot gewoon doorgaan maar als het regent, verzetten we de shoot naar een andere dag.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de shoot?

Stephanie

"We voelden ons al snel comfortabel voor jouw lens
dankzij de rust die je uitstraalde."

Lieve Evi, wat was het fijn om met jou te shooten! We voelden ons snel comfortabel voor jouw lens dankzij de rust die je uitstraalde en jouw goede tips. Duidelijk een krak in je vak. We kunnen blijven staren naar het eindresultaat, de foto's zijn zo waanzinnig mooi, het heeft ons zo geëmotioneerd!

Soetekin

"Ze fotografeert je zoals je bent, geen gemaakte poses, geen geforceerde blikken, gewoon spontaan!"

Evi heeft een gave waardoor je je meteen op je gemak voelt, want als er iets is waar ik liever niet sta, dan is het in de spotlights. Ze fotografeert je zoals je bent, geen gemaakte poses, geen geforceerde blikken, gewoon spontaan! Een natuurtalent met een gouden randje. Absoluut een grote aanrader!

Julie

"Ik had tranen in mijn ogen"

Ik had tranen in mijn ogen bij het bekijken van de foto's, ze zijn écht perfect... ik kan er naar blijven kijken.