Hi baby!

Newborn shoot

De periode met een pasgeboren baby'tje in huis is zo speciaal. Je zou de tijd willen stoppen, steeds op de rewind en pause button willen duwen. Ik maak van deze newborntijd mooie en liefdevolle beelden zodat je deze momenten kunt blijven herbeleven. Die kleine handjes en voetjes, dat geeuwtje en de eerste connectie tussen jullie.

Als lifestyle fotograaf gespecialieerd in newborn fotografie kom ik graag bij jullie thuis fotograferen, waar jullie newborn zich het fijnst voelt. Er is geen haast, de fotoshoot zal verlopen op het tempo van jullie baby'tje. Verschonen of eten geven tussendoor is geen enkel probleem. Zolang jullie kleintje maar tevreden is.

Ik maak foto's van de baby alleen, met alle lieve kleine details, maar focus ook op jullie als gezin. Geniet van het moment en van elkaar, dan geniet jullie baby mee.

Prijs newborn shoot

Bij de boeking van een Newborn shoot betaal je een shootfee van €250.

Inbegrepen in deze fee:

- Voorbereiding & advies styling

- Fotografie +/- 2u

- Reiskosten tot 25 km vanuit Nijlen (Antwerpen) (daarbuiten €0,45/km)

- Selectie en zorgvuldige nabewerking (de foto's zijn hier niet inbegrepen)

- Een online privé fotogalerij en een gepersonaliseerde online shop met prints en andere fotoproducten

Wanneer de foto's klaar zijn, kan je aan de hand van een slideshow kiezen tussen verschillende collecties met digitale foto's en prints op het mooiste papier. Download mijn brochure voor meer info en prijzen van deze collecties.

download de brochure

ik kijk er naar uit om van je te horen

Verwacht je een baby'tje en wil je de newborntijd blijven herbeleven?

boek je newborn shoot

error: Content is protected !!