Mini kerst shoots 2023

Logo Evi Verswyvel Fotografie

Graag foto's met een kerstvibe ?

De mini kerst shoots komen er weer aan! Ideaal voor als je een kerstkaartje met eigen foto wil versturen naar je familie en vrienden of gewoon om je gezinsfoto's te updaten tijdens een gezellige kerstdate. Hieronder leg ik jullie alles uit over deze mini shoots en hoe je je plekje kan claimen.

Een unieke locatie

Dit jaar gaan de mini kerst shoots door in Studio Greenhouse in Berlaar. Een prachtige daglicht fotostudio met veel glaspartijen, een bar met heerlijke warme chocomelk met kerst toppings en een naastgelegen parking (heel gemakkelijk :)).

Er is een mogelijkheid om binnen én buiten foto's te nemen. Buiten in de tuin bij echte kerstbomen met warme lichtjes en een haard die brandt... . Binnen staan er ook kerstbomen die gepimpt en aangekleed zijn. Denk aan natuurlijke materialen, een kleurenpallet van wit en warm goud met aardse tinten.

Do you feel the vibe?

Studio Greenhouse

Inspiratiebeeld van Pinterest

Inspiratiebeeld van Pinterest

Insert christmas vibes here

Wanneer?

Zondag 29 oktober tussen 9u en 13u.

Zondag 12 november tussen 9u en 13u. (VOLZET)

Hoe werkt het?

03

02

01

04

je shoot

voorbereiding

kies je tijdslot

Je foto's zijn klaar

Is er een match? Yay! Ga naar mijn online agenda en boek het moment dat je wenst. Nadien krijg je een factuur met een shootfee van €85. Deze fee dekt alle voorbereidingen, de huur van de locatie, de shoot zelf, de selectie en zorgvuldige nabewerking. De digitale foto's, prints en fotoproducten zijn hier niet inbegrepen maar koop je nadien via een collectie aan.

Ongeveer 1 of 2 weken later krijg je een mail met een link naar jullie fotogalerij. In de vorm een slideshow geniet je van al je foto's. Nu kan je kiezen welke collectie je wil aankopen. Elke collectie bestaat uit digitale beelden en een bedrag aan printkrediet dat je kan gebruiken voor afdrukken, kerstkaartjes en andere fotoproducten.

Kom op het afgesproken uur naar de locatie. Je shoot duurt 30 minuten, genoeg tijd om mooie foto's te maken.

En vergeet niet: GENIET VAN JULLIE KERSTMOMENT!

Enkele weken vóór de shoot krijg je alle praktische informatie en tips doorgestuurd om je voor te bereiden.

We bespreken samen de styling/kleding zodat we de mooiste sfeer creëren.

Collectie Cozy - €205

5 digitale foto's in hoge resolutie

Collecties

Nadat je de slideshow gezien hebt, kies je tussen 3 collecties. In elke collectie zit een aantal digitale foto's naar keuze en een bedrag aan shoptegoed om te besteden aan afdrukken, kerstkaartjes en/of andere fotoproducten van de mooiste kwaliteit, rechtstreeks vanuit een professioneel fotolab bij je thuis geleverd.

Je hoeft op het moment van de boeking nog geen collectie te kiezen. Dit doe je als je eerst alle foto's hebt gezien in de slideshow.

Collectie Holly jolly - €259

10 digitale foto's in hoge resolutie

€20 shoptegoed

Collectie Xmas magic - €335

alle foto's digitaal in hoge resolutie

€50 shoptegoed

gratis slideshow

Lieve woorden

Geef je kerstfoto's een plekje in je interieur

Ik ben een énorme voorstander van printen van beelden. Het is zo'n zonde om deze pareltjes gewoon op je computer te laten staan. Bewaar ze in een mooi doosje, zet een gallery board op een plank in de leefruimte, maak een leuk kerstkaartje, of hang je foto's in de kerstboom :-). Wedden dat je er dan nóg meer van geniet?

Omdat ik kwaliteit super belangrijk vind, ben ik opzoek gegaan naar professionele leveranciers. Je hebt geïnvesteerd in mooie beelden, dan is het écht wel de moeite om ook te investeren in kwaliteitsvolle prints. Met het shoptegoed dat je krijgt, kan je kerstkaartjes, prints, wanddecoraties, doosjes, albums enz. bestellen in de webshop die aan je fotogalerij hangt. Jouw bestelling wordt dan rechtstreeks van het fotolab bij je thuis geleverd.

Veelgestelde vragen

Ja, indien je voor collectie COZY of HOLLY JOLLY hebt gekozen, kan je nog extra foto's bij aankopen aan €10/foto bovenop het vastgelegde aantal. Je kan ook nog upgraden naar een andere collectie.

Als ik een collectie heb gekozen, kan ik dan nog extra foto's bij aankopen?

Bij annulatie van de shoot door jou wordt de shootfee van €85 niet terugbetaald.

Wat als we niet meer naar de shoot kunnen komen?

Ik selecteer en bewerk zorgvuldig ongeveer 30 foto's voor jou, de foto’s die de selectie niet haalden, kunnen niet verkregen worden. Ik lever ook een aantal foto's af in zwart/wit. Hier maak ik een weloverwogen keuze in, soms zijn foto's mooier in zwart/wit of in kleur.

Hoeveel foto's zitten er in een fotogalerij?

Klopt het dat de totale prijs de shootfee + de prijs van een collectie is?

Ja, klopt. Wanneer je bijvoorbeeld voor collectie Cozy kiest, betaal je in totaal €85 + €205 = €290

Let's create christmas memories !

Ga naar mijn online agenda en boek je tijdslot. Nadien krijg je een factuur voor de shootfee van €85. Wanneer deze is betaald, is je reservering definitief en ben je verzekerd van een plekje. Enkele weken vóór de shoot ontvang je alle concrete info en tips.

Heb je nog vragen? Stuur me een berichtje of mailtje info@eviverswyvel.be

ONLINE AGENDA

Ik kijk er al zo naar uit!

Evi

error: Content is protected !!