business shoot

boost your business

Business shoot

Professionele foto's zijn een must voor je zaak en je personal branding. Je kan laten zien wat jou zo uniek maakt en waarvoor je business staat.

Misschien heb je wel een leuke concept store, een shop met interieurdecoratie, een schoonheidssalon, ben je creatief met keramiek of run je een hippe koffiebar waar je heerlijke ontbijtjes en taartjes maakt. Top! Ik neem graag foto's van jou en van de dingen die bij je zaak passen. Geen saaie beelden maar op een warme, natuurlijke en sfeervolle manier leg ik je producten en jezelf in actie vast. Verkoop je alleen diensten? Ook top! We nemen foto's in je kantoor of op een leuke locatie. Samen denken we na over het concept en de styling.

Prijs business shoot

Een business shoot kan je boeken vanaf €375*. Omdat elke business shoot anders is, maak ik graag een prijs op maat. Je ontvangt via een online privé galerij 20 zorgvuldig bewerkte beelden in hoge resolutie, met de mogelijkheid om extra beelden bij aan te kopen. De foto's kan je vrij gebruiken voor commerciële doeleinden.

* PrIJS IS VRIJGESTELD VAN BTW EN INCLUSIEF REISKOSTEN tot 25 km vanuit Nijlen (Antwerpen) ( daarbuiten €0,45/km).

Wil je graag behind the scenes foto's van je event? Dat kan ook! Stuur me een berichtje.

ALS JE EEN business shoot WIl VASTLEGGEN, VRAAG IK EEN VOORSCHOT VAN 50%.

vraag je prijsofferte aan

error: Content is protected !!